Over mij

Mijn naam is Richard van der Kuijl. Al enige jaren ben ik bezig met genealogisch onderzoek. Eerst zoals zovelen zo snel mogelijk naar de verste voorouder en dan heeft het virus je te pakken. Daarna vanaf de verste voorouder een genealogie gemaakt. Als dat een beetje klaar is, de kwartierstaat van mijn zoons gemaakt en en passant ook nog wat takken van der Kuijl in kaart gebracht.

Het onderzoek is beperkt tot het wereldwijde internet. Begonnen met de mormonen in de beginjaren, later via de diverse specialistische sites.

Ook veel dank ben ik verschuldigd aan mijn internet oom John van der Kuijl. Hij heeft veel puzzelstukjes op zijn plaats gelegd.

Heeft u informatie voor mij of foto’s van onze familie. Gebruik dan het contactformulier. Veel informatie van de nog levenden is valt onder de wet van de privacy en mag ik niet publiceren. Missende info uit de huidige tijd is dan voor mij ook moeilijk te vinden. Helpt u mij? U kunt ook het formulier stamboomonderzoek invullen. Te vinden in het menu.

Veel plezier op de site!