De Twentse familie van der Kuijl

Van verre familie uit Twente kreeg ik via de site onderstaande prachtige foto’s. De familiefoto is gemaakt tijdens de 40 jarige bruiloft van Louis Halling en Maria Sophia Halling-van der Kuijl. De foto is gemaakt in 1938 en genomen in de tuin van Johannes en Engelina van der Kuijl, Tuindorpstraat 136 in Hengelo. Het verhaal dat daarbij hoort vindt u hier.

Staand van links naar rechts:
Jacoba (Koos) van der Kuijl-Esselink, Leendert van der Kuijl, Johanna (Jo) Dikken-van der Kuijl, Hendrik Jan Dikken, Johannes van der Kuijl, Marie van der Kuijl-Stroekman, Jan van der Kuijl, Hendrika (Riek) van der Kuijl-Leurink, Bertha van der Kuijl.
Zittend van links naar rechts:
Engelina (Na) van der Kuijl-Weustink, Johannes van der Kuijl, Leendert Jan van der Kuijl, Maria Sophia Halling-van der Kuijl, Louis Halling.

Onderstaande foto is de verlovingsfoto van Johannes van der Kuijl en Engelina Weustink. Zij zijn op 28 juli 1900 in Hengelo getrouwd, de foto is waarschijnlijk van 1898. Hier zijn zijn 30 en 28 jaar oud. Een prachtig stel.

1 reactie op De Twentse familie van der Kuijl

  1. Ha, wat leuk deze foto’s. Ik heb vernomen dat er druk naar foto’s wordt gezocht door bepaalde familieleden. Mooi om ze hier terug te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.